forrás: pinterest
Bulvár

Megérkezett a Diana film első hivatalos plakátja

Megosztom:

Amit senki sem gondolt volna: Kristen Stewart a tökéletes Diana.

Alázatos átlényegülés

A fiatalon tragikusan elhunyt Diana Spencer walesi hercegnéről már készült pár életrajzi ihletésű film, és jópár színésznő próbált már a bőrébe bújni Lady Di-nak, de talán még nem előzte meg akkora várakozás az eljövendő filmet, mint azt amiben Kristen Stewart fog a hercegnő bőrébe bújni. Sokan azt hitték csak vicc ez a szereposztás, de aztán kiderült, hogy kicsit sem az.

Kristen elég megosztó személyiség, és sokan kritizálják, hogy csak egyféle arckifejezést tud, de vitathatatlan, hogy a most nyilvánosságra kerüt promóciós képeken megdöbbentően hasonlít Dianára és a Twilight óta ő is nagy utat járt be.

Ugyanaz a póz?

Az film első hivatalos poszterén nem látszik az arca, csak ,hogy sír, és egy gyönyörűszép ruha van rajta. (Sokan Jennifer Lawrence emlékezetes Oscaros eleséséhez hasonlítják a pózt), ezzel kissé kifigurázva azt.

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre, mely a Spencer címet fogja viselni, és Kristennek is adunk újabb esélyt a bizonyításra. Állítólag nagyon nagy alázattal vetette bele magát a szívek királynőjének megformálásába, és nem akar csalódást okozni a rajongóknak.

Forrás: Just Jared

Megosztom: