forrás: pinterest
Bulvár

Ez Anya Taylor-Joy trükkje a paparazzik ellen

Megosztom:

Reméljük beválik!

A színésznő a kedvességben hisz

A népszerű színésznő híres józan világszemléletéről és nem a féktelen hollywoodi életstílust követi, mégis paparazzik követik őt is mindenhova. Ő azonban igyekszik ezt is józanul kezelni és elárulta a trükkjét.

Mindenhova követik

A 25 éves Anya bekerült a legnépszerűbb színészek körébe és az érdeklődés iránta csúcsokat döntöget. Nem nagyon tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, és tudja, hogy az ő szakmája ezzel jár, de semmiképp nem szeretne úgy járni, mint britney Spears, így próbál jó kapcsolatot ápolni a lesifotósokkal és a sajtóval. Így nyilatkozott erről a színésznő:

“Vannak olyan esetek, amikor 1 emberként vagyok 20 ellen…Nem igazán tudsz ezzel mit tenni, de nem túl biztonságos érzés, mikor követnek az utcán. Ilyenkor mindig igyekszem úgy lenni ezzel a dologgal, hogy inkább bemutatkozom, és megkérem , hogy tegye el a kameráját és inkább beszélgessünk. Nem vagyok préda és nem akarok elfutni sem. Értem, hogy ez a munkád, de nem akarok félni és találjunk egy olyan megoldást, ami mindkettőnknek jó.”

Mi nagyon kedveljük a tehetséges színésznőt és biztosak vagyunk, hogy rengeteg filmben fogjuk még őt viszont látni, és a paparazzikhoz való felnőtt hozzáállása is szimpatikus, innentől már csak a fotósokon múlik, hogy kezelik a helyzetet.

Forrás: Just Jared

Megosztom: