Egyéb

A Z generáció Tarottal gyógyítja a szívét

Megosztom:

Hogyan navigálhatunk a szívfájdalomban, miközben jövőnk továbbra is bizonytalannak tűnik? 

A Tarotban lehet a válasz?

A Z generáció számára, ami elkerüli a hagyományos vallást és a spiritualitás felé fordul, még ez is megtörténhet.

A Tarot, egy 78 kártyás pakli, amelyek mindegyike valamit képvisel, például új kezdeteket, személyes növekedést és megcsalást, az olvasók kártyákat húznak, és értelmezéseket kínálnak az ügyfelek döntéshozatalához. A pandémiát megelőzően az ősi gyakorlatra szkeptikusabban tekintettek, mint ma. A 16-24 éves korosztályban pedig elkezdet hódítani a Tarot őrület.

HotHighPriestess, egy 20 éves tarot-olvasó szerint, aki inkább nem fedné fel az offline identitását, a Z generáció csak azt akarja, hogy megértsék. A papnő az önbizalmát és az egészséges kapcsolatok kiépítésének képességét a tarotnak tulajdonítja, miután a kártyák segítettek neki újra összejönni egy exével.

A HotHighPriestess már egymillió követőt gyűjtött össze és TikTokon jósol.

Akadnak szketpikusok

Emma Carney, 35 éves tarot-olvasó, aki @bunnypudding név alatt posztol, arra buzdítja a nézőket, hogy maradjanak meglehetősen szkeptikusak. „Nem mondhatod el emberek ezreinek, hogy valaki három nap múlva felhívja őket. A kártyák nem így működnek; kapcsolatot kell kialakítanod azzal a személlyel, akinek olvasol” – mondja. “A legtöbb általános szerelmi kártya olvasás kétségbeesett embereket zsákmányol ki, akik azt akarják, hogy valaki jó hírekkel szolgáljon nekik.”

Forrás: i-D Vice

Megosztom: