forrás: pinterest
Szórakozás

Ez a 2 sztár mindenkit elkápráztatott Velencében!

Megosztom:

Nem azok, akikre elsőre gondolnál.

Tényleg káprázatosan néztek ki!

Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg a 40 az új 30 és még lehet ezt fokozni! Ugyanis Hollywood legdögösebb női közé mostanság nem a huszonévesek tartoznak, hanem a 30, 40, 50, 60, 70-esek! Nem vicc. A Velencei Dolce and Gabbana divateseményen, két nő volt aki egyöntetűen vitte a pálmát olyan gyönyörű volt, és egyikőjük sem fiatal már.

J.Lo. nem tud hibázni

Az egyik hölgy a kortalan Jennifer Lopez volt, aki olyan Dolce & Gabbana ruhakölteményben vonult fel Velencében, hogy tényleg úgy nézett ki, mint egy királynő. Gyönyörű színek, palást, és egy koronára hajazó fejdísz. Az 52 éves J.Lo tudja, hogy kell megjelenni, az biztos. Ragyogott a saját sminkmárkájától is aminek szintén ez a neve (Glow), és valószínűleg régi-új szerelme Ben Affleck miatti boldogságától is így ragyog a bőre!

Helen Mirren, aki igazi kortalan dáma

A másik hölgy pedig, a 76 éves Helen Mirren volt, aki olyan csodaszép ruhában érkezett Velencébe, mint egy reneszánsz műlkotás, amiről nem tudod levenni a szemed. Helen sugárzott, élvezett minden pillanatot és még Vin Diesellel is táncolt az esőben!

Forrás: Instagram

Megosztom: