Bulvár

Britney apja lemondott a felügyeleti jogról, de még ezen is keres

Megosztom:

Nem tud szabadulni.

Nem kevés pénzt akar még behajtani az énekesnőn

Britney Spears új ügyvédje azzal vádolta meg édesapját, hogy körülbelül 2 millió dollárt próbál megszerezni, mielőtt kilép az énekesnő életét és pénzét irányító konzervatóriumból, ezt a lépés a bírósági beadványban zsaroláshoz hasonlítják.

A Mathew Rosengart ügyvéd által benyújtott dokumentum azzal érvel, hogy a konzervatórium közelgő ütemezett elszámolása, amit Jamie Spears szeretne befejezni, mielőtt lemond, jelentős kifizetéseket jelent számára.

Jamie Spears elárulta, hogy már azt tervezte, hogy kilép a lánya konzervatóriumából, amit 2008-as megalakulása óta legalább részben ellenőrzött. Azonban nem ajánlott menetrendet a távozására, mondván, hogy ez csak azután fog megtörténni, ha több elhúzódó kérdés, köztük a következő könyvelés is megoldódik.

„Az egyetlen kérdés a bíróság előtt az, hogy Spears gyors felfüggesztése és eltávolítása a legjobban-e Britney Spears érdekeinek” – érvelt az ügyvéd, majdhozzátéve, hogy „a válasz egyértelmű: igen”.

2019 óta Jamie Spears csak lánya pénzügyeit irányítja, miután lemondott személyes élete felügyeletéről. Mindazonáltal az énekesnő elmondása szerint köteles volt méhen belüli fogamzásgátló eszközt használni, gyógyszereket szedni akarata ellenére, és apja megakadályozta, hogy férjhez menjen, újabb gyermeket vállaljon.

Forrás: The Guardian

Megosztom: