forrás: pinterest
Szórakozás

Francis Ford Coppola újra rendezni fog!

Megosztom:

Álomprojectjéhez keresi a színészeket.

Igazi nagyszabású filmet akar

Ki ne ismerné a Keresztapa trilógiát? Francis Ford Coppolát világhírűvé tette és azóta is az alapfilmek közé tartoznak. Coppola aki rendez, forgatókönyvet ír és producerkedik is, sőt, borászata is van, azon rendezők közé tartozik, akivel mnden színész szeretne dolgozni. Most a legendás rendező nagyszabású projectbe vágta a fejszéjét.

Nagyágyúkat szemelt ki a szerepekre

Újra kitalált egy szerelemprojectet amiért rendezőként felel majd és producerként is, 100 millió Dollárt fog belefektetni a saját zsebéből. A film eddigi címe Megalopolis és Coppola ragszkodik hozzá, hogy az alábbi színészeket láthassa benne.: Forest Whitaker, Zendaya, és Oscar Isaac. Coppola rajtuk kívül még tárgyalásokban van Cate Blanchett-tel, John Voight-tal, Michelle Pfeiffer-rel és Jessica Lange-gal.

A filmről annyit árult el a rendező, hogy nagyszabású projectet szeretne, afféle modern Ben Hurt, csak a mai kori Amerikára fókuszálna a sztori, aminek olyan szerepe lenne, mint az ókori Római Birodalomnak. A forgatást 2022 őszén kezdik. A rendező így nyilatkozott:

“Ugyanaz vagyok aki 20 vagy 40 évvel ezelőtt. Csak megakarom csinálni az álomprojectemet és ha kell a saját pénzemet is beleteszem. Nem akarom, de ha kell, megteszem, mert ez a film megfogja érni azt a 100 millió Dollárt.”

Forrás: Just Jared

Megosztom: