forrás: pinterest
Szórakozás

Kevésbé ismert zenék és zenészek amiket a Netflix sorozataiból ismerhetünk

Megosztom:

Gyakran felcsendülnek ezek a dalok de nem tudod ki az előadó?

Ők a felelősek a tökéletes zenei betétekért

Rengeteg zenekar létezik a világon akik nem kapnak olyan mértékű figyelmet amilyet megérdemelnének. Valahogy nekik nem sikerült még a nagy “áttörés”, de ami késik nem múlik.De olyan is van, hogy régebbi években voltak sikeresek, de a mai generáció nem is hallott még róluk. Mindenesetre a Netflix sokat tesz annak érdekében, hogy ezek a zenék is minél több emberhez eljussanak.

The Cannons-Fire For You

A zenekar ugyanazon dalát 2 sorozatban is felhasználták. A Never Have I Ever c. sorozatban is hallható volt ez a zene és a Sex/Life-ban is. Az amerikai zenekar szuper feldolgozásokat is készít, amiket mind a saját stílusára ültet át! Még mindig imádjuk a szintipopot.

Viigo-Beautiful

Az All The Boys I Have Loved-ban volt hallható ez a dal és egy 2 tagú formáció áll a háttérben. Egy Los-Angeles-i és egy New York-i producersrác alkotja.

Ezra Furman-Every Feeling

A Szxoktatásban lehet belebotlani ebbe a lassú, gitárcentrikus nótába. A dal előadója egy amerikai fiatal gitáros, dalszerző srác.

The Clash-Should I Stay or Should I Go

A banda kakukktojásnak számít, ugyanis a The Clash a 80-as években népszerű angol zenekarnak számított, és talán ez volt a leghíresebb számuk. A Netflix sikersorozata a Stranger Things, pedig nagyon is tett érte, hogy a dal újra népszerű legyen.

Cigarettes After Sex-Nothing’s Gonna Hurt You Baby

A texasi zenekar már Budapesten is fellépett, zenéik atmoszféráját pedig imádják a sorozatok készítői, mert leginkább talán onnan lehet őket ismerni. Igen sok filmbetétben tűntek már fel a dalaik. Pl: Sex/Life.

Two Feet- I Feel Like I’m Drowning

Egy amerikai énekes,dalszerző, producer áll a név mögött, és dalai szexi és füstös hangszerelése tökéletesen illenek a sorozatokhoz. (is). Szintén Sex/Life.

Madison Beer+Surf Mesa- Carried Away

A Csaj nem jár egyedül fordított változatában -A srác nem jár egyedülben ,( He’s all that ) egy fiút varázsolnak népszerűvé és a sztori ismét működik. Egy fel-felbukkanó dal pedig a filmben a Carried Away, ami tökéletesen illik hozzá, és Madison Beer amerikai énekesnő is cukiskodik a klipben.

Mikor ezeket a sorozatokat , filmeket nézitek, nektek is karnyújrtásnyira be van készítve a Shazam? 🙂

Forrás: Soundoflife

Megosztom: