forrás: pinterest
Bulvár

A Bridgertonnal befutott színész először mutatkozott barátnőjével nyilvánosan

Megosztom:

Ő rabolta el a szívét.

Össze is (k)öltöztek

Hölgyeim! Regé-Jean Page szíve már egy ideje foglalt. Barátnőjével eddig nem nagyon mutatkoztak együtt nyilvánosság előtt, de azt tudni lehet, hogy nyáron összeköltöztek Londonban és a hölgy reklámszövegíróként dolgozik.

Civilt választott

Regé választottja a szőke Emily Brown, aki szakmáját tekintve teljesen civil, 30 éves, és még focizik is. Emily a GQ Man of the Year gálára kísérte el szerelmét, ahova mindketten egy nadrágkosztümöt viseltek. Page zöld színben, Emily pedig feketében vonult fel. (Emily táskája pedig szintén zöldben pompázott így is kifejezve az összetartozást Regével). A színész azt est folyamán díjat is nyert, így igazán jó estéje volt. 🙂

A hölgyről a fentebb leírtakon kívül nem sokat lehet tudni, de letörölte minden közösségi oldalát ahol eddig fent volt, még a LinkedIn-jét is felfüggesztette, mert elkezdték őt zaklatni mióta kitudódott, hogy ő a színész szerelme. Regé pedig igazi férfiként helyt állva, úgy néz ki nem csábul el, és kitart szerelme mellett, hiába veszik szebbnél-szebb nők körbe őt a forgatásokon.

Mi sok boldogságot kívánunk a párnak!

Forrás: Just Jared

Megosztom: