forrás: pinterest
Színes

Behajtanák az otthon maradt vendégeken az esküvő költségeit

Megosztom:

Majdnem pórul jártak azok, akik nem mentek el

Ilyenről sem hallottunk még soha eddig

El tudjátok képzelni azt a szitut mikor nem tudtok elmenni egy esküvőre ahova meghívtak, de egyik nap egy csekket találnátok a postaládátokban arról az esküvőről ahol ott sem voltatok?

Mert ezt a számlát tervezte egy amerikai házaspár elküldeni minden meghívott vendégnek, aki nem jelzett vissza, hogy nem lesz ott az esküvőn. Végül a számla csak online készült el és a postaládák helyett a közösségi oldalakra került, de csak egy hajszál választotta el a házasokat attól, hogy valóban postázzák a vaskos számlát. Egészen pontosan 240 Dollárt akartak behajtani, ami kb. 70 000 Ft.

Nem reagáltak

A pár azon húzta fel magát, hogy négyszer is megkérdezték a meghívott vendégeket, hogy biztosan tudnak-e jönni az esküvőre. Aki pedig nem válaszolt, azok számára is fenntartották a helyet, ráadásul a lagzi Jamaicán volt, így még plusz költségek is felmerültek. A férj szerint az is elég lett volna, ha írnak egy sms-t azok akik nem jöttek el, hogy “bocs, mégsem tudok menni”. A majdnem kipostázott számla szövege pedig ez volt:

“Azért kapta ezt a számlát, mert nem jelent meg az esküvőnkön, pedig a hely az ön számára is fenn volt tartva. Mivel nem kaptunk semmilyen jellegű információt arról, hogy számíthatunk-e önre vendégként vagy sem, így kiszámláztuk az általunk állt költségeket, amik önt illették volna. Lehet Zelle-lel és PayPal módszerrel is fizetni. Kérjük, jelezze, hogy melyik fizetési mód a kényelmesebb az ön számára! Köszönjük”

Végül a számlát nem küldték ki a feleségével, de a hatást elérték a számla netes publikálásával, mert az addig nem jelző vendégek is bocsánatkérő üzeneteket írtak nekik és sok boldogságot kívántak.

Forrás: Indy100

Megosztom: