Bulvár

Ezt gondolja Brad Pitt a divatról

Megosztom:

A színész nem szeret feltűnően öltözködni.

A korral, egyre bölcsebb

Brad Pitt nemrég interjút adott az Esquire magazinnak, ahol elárulta, hogy igencsak sajátos kapcsolatot ápol az öltözködéssel kapcsolatban.

Az 57 éves színész elárulta, hogy nem követi a trendeket és gyűlöli azokat a ruhákat amiken olyan nagy a márkajelzés, hogy úgy néz ki az ember benne, mint egy hirdetőtábla. Ő inkább az apró részletekben hisz és az ízléses kifinomultságban. Kedveli a kényelmet és kényelmes eleganciát. Az egyszerű dolgok állnak hozzá a legközelebb és szereti a monokrómot.

Nem számít neki a márka

Szereti a finom varrásokat, az elegáns órákat és van egy kedvenc kabátja, ami elég drága volt, de legalább 87 éves koráig tervezi hordani, még akkor is ha kiszakad időközben. Ebben a kabátban látható a De’ Longhi legújabb kávéreklámjában is, amit Pitt azért vállalt el, mert valóban nagyon szereti a kávét és naponta több csészével is megiszik.

Pitt azt is megosztja az interjúban magáról, hogy érzi ahogy egyre öregebb, hogy egyre háklisabb is már a dolgokra és ez az öltözködésben is jelentkezik. Azt nem szeretné, hogy messziről feltűnő legyen a ruházata, de közelebbről már szereti ha kifinomultak a részletek és jóesésű egy anyag. De a kényelem a legfontosabb számára.

Forrás: Just Jared

Megosztom: