forrás: pinterest
Bulvár

Gyászol az egykori lánycsapat

Megosztom:

Nagy veszteség érte őket.

Sokkolta a sztárvilágot is a hír

Az angol Girls Aloud lánycsapat borzasztó veszteséget szenvedett el. Egyik csapattagjuk, a szőke, életvidám Sarah, sajnos elhunyt mellrákban.

A Girls Aloud a 2000-es években volt népszerű, főleg Angliában, és a Spice Girls-höz hasonló energiával és fülbemászó melódiákkal örvendeztették meg a közönséget. A lányok már nem bandaként zenélnek, de mai napig jóban vannak egymással és Sarah vesztesége mindannyiukat nagyon megviselte. Sarah Harding 39 éves volt, és tavaly augusztusban diagnosztizálták előrehaladott mellrákkal. A kemoterápia és a műtétek sajnos nem segítettek már rajta.

Egykori csapattagja Kimberley Walsh , így emlékezik rá:

” Gyönyörű Sarah, ez most nagyon fáj. Arra kelni, hogy te nem vagy már, elviselhetetlen. Hallani ahogy kuncogsz és ez mindenkire átragad, a kedvenc hangom volt a világon. Óriási tűzzel égtél, és nagyon tudtál szeretni, nevetni és élni! Mindenkinek erőt és szeretet kívánok a gyászban. A szívem összetört.”

Saraht a többi csapattag, és az egykori rivális lácscsapat az Atomic Kitten tagjai is gyászolják. Pótolhatatlan űrt hagyott maga után, a mindössze 39 éves énekesnő.

Nyugodjon békében.

Forrás: The Sun

Megosztom: