Bulvár

Lady Gaga mióta új pasijával van, teljesen megváltozott

Megosztom:

Barátai szerint, nagyon jót tett neki a kapcsolat.

Az énekesnő megtalálta lelki békéjét?

Lady Gaga a szórakoztatóiparban sikert sikerre halmoz, de sajnos magánéletében nem volt túl sok szerencséje. Eddig. A rengeteg kapcsolati kudarc és futó kapcsolatok után, ha hinni lehet a pletykáknak, most valóban nagyon szerelmes és megtalálta a nagy Ő-t. Ez a férfi pedig Michael Polansky.

Polansky a Parker Group vezérigazgatója, korban is illik az énekesnőhöz és mióta vele van, megszűntek körülötte a botrányok és a polgárpukkasztó akciók is lecsökkentek. Gaga ha csak teheti párjával tölti az időt és már 2020 óta együtt vannak, de még 2019 karácsonya környékén kezdtek először randevúzni egymással.

Az úriemberről nem lehet sokat tudni, csakhogy vezető pozíciót tölt be a cégénél, mely a tudomány, az egészségügy, a civil mozgalmak és a művészetek támogatásával foglalkozik , a Harvardon szerzett diplomát és a rákkutatásban is részt vesz.

Révbe ért?

Lady Gaga viharos eljegyzései és félresiklott vigasztalódásai után sem tétlenkedett és bár 2019 októberében még szingliként jellemezte önmagát, novemberben már szerelmes lett új párjába ami azóta is töretlen, hisz nemrég a paparazzik lekapták őket, ahogy Los-Angelesbe érkeznek. Gaga komolyan tervez.

Forrás: Just Jared

Megosztom: