Bulvár

Timotchée Chalamet haja feladta a leckét a rendezőnek

Megosztom:

A nők imádják, a rendezők kevésbé.

A legnagyobb kihívás volt

Denis Villeneuve rendezőtől megkérdezték, hogy mi volt a legnagyobb kihívás a Dűne készítése során, mire viccesen azt felelte, hogy Timotchée Chalamet haja.

A színész a rajongók körében az ikonikus frizurájáról is híres, valljuk be, mi nők imádjuk a lokniit, de a rendezőknek nem mindig van vele könnyű dolga. Villeneuve szerint például olyan, mintha élne. „Timothée-t kellett rendeznem, és a frizuráját is” – nevetett a rendező a Velencei Filmfesztiválon, ahol először mutatták be a filmet.

Komolyabban szólva, a rendező megismételte azt a vágyát is, hogy a közönség a lehető legnagyobb képernyőn lássa a Dűne adaptációját, és még mindig ellenzi a film streaming megjelenését az HBO Maxon.

Saját karaktert hoz

Chalamet pedig arról kérdezték, hogy mennyire vette alapul Kyle MacLachlan alakítását David Lynch 1984-es verziójából. A színész kifejezte tiszteletét, de azt is egyértelművé tette, hogy a saját értelmezését látjuk majd a vásznon.

„Nagyon tisztelem Kyle teljesítményét, és szeretem azt a verziót” – mondta a fiatal színész. „Két hónappal a forgatás megkezdése előtt megnéztem. [De] amikor Denis felkér, hogy készítsük el a filmet, és készítsük el az ő filmváltozatát, akkor elfelejted az egészet, és olyan alázatos leszel, mint amilyennek a forrásanyaghoz kell.”

Arra, hogy mi is láthassuk a filmet még kicsit várni kell, a premier nálunk október 22-én lesz.

Forrás: Deadline

Megosztom: