Szórakozás

Ők szerepelhetnek Anthony Mackie oldalán az Amerika Kapitány 4-ben

Megosztom:

Szerinted ki tér vissza?

Azt már tudjuk, hogy Anthony Mackie veszi át a pajzsot Steve-től, és ölti magára Amerika Kapitány ruháját, de most nézzük meg, hogy kik térhetnek vissza vele a negyedik részben.

Bucky Barnes

Nehéz elképzelni, hogy Sebastian Stan ne térjen vissza Bucky Barnes szerepében. A Tél katonája eddig mindhárom korábbi Amerika Kapitány filmben szerepelt. Bucky és Sam Steve Rogersnek köszönhetően találkoztak, de A Sólyom és a Téli katonája alatt összebarátkoztak. Ő volt az, aki segített beszerezni Sam Vibranium Amerika kapitány ruháját, Bucky megérdemli, hogy mellette harcoljon.

John Walker

Az is valószínű, hogy Wyatt Russell John Walkerje is visszatér az  Amerika Kapitány 4-ben. Megpróbált Amerika Kapitány lenni, majd felvette a Super-Soldier szérum egyik változatát. A sorozat végére anti-hőssé vált, de biztosak vagyunk abban, hogy még visszatér.

Sharon Carter

Sharon Carter történetét eléggé kicsavarta az MCU, de őt is biztosan viszontlátjuk még. Mi más lenne erre a legtökéletesebb választás, mint az Amerika Kapitány 4. Sharon kegyelmet kapott, így visszatérhetett Amerikába és a korábbi munkahelyére, ami nagy lehetőségeket kínál a Power Brokernek.

Contessa Valentina Allegra De La Fontaine

Julia Louis-Dreyfus-t nem kérdés, hogy láthatjuk még visszatérni Contessa Valentina Allegra de la Fontaine szerepében. A Sólyom és a Tél katonája sorozatban debütált, és John Walkert a titkos csapatába toborozta. Contessa már visszatért Fekete Özvegyben is, ahol kiderült, hogy Jelena Belova is a csapat tagja. Ha Walker megjelenik az Amerika Kapitány 4-ben, megteheti Contessa utasítására is.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: