forrás: pinterest
Szórakozás

Ezért nem érezte jól magát a Shazam sztárja a Thorban

Megosztom:

A színész kiakadt a Marvelre.

Ma már viccelődik a dologgal

Zachary Levy színész a DC univerzummal futott be és a Shazam hozta meg neki az igazán nagy áttörést, de kevesen tudják, hogy előtte a Marvelnél is kacérkodott, de nem túl sikeresen, amit a színész is tudomásul vesz ma már.

Levy a Thorban szerepelt egy aprócska jelenettel, de Fandral a harcos szerepe nem hozott neki sikert. Még 2011-ben választották ki először Fandral szerepére a Thorba, de forgatási ütközések miatt végül nem tudta vállalni a szerepet és másnak adták azt. Aztán a Sötét Világra újra visszahívták Levyt, aki elvállalta ugyan, de volt benne némi bizonytalanság is. A készítők azt ígérték neki, hogy sok jelenete lesz ebben a filmben, és bízzon bennük, így Zachary belement . Később rájött, hogy becsapták, és alig van szerepe a filmben.

Teljesen eltűnt

A folytatásban, a Ragnarökben pedig még annyi szerepe sem volt Fandralnak, mint a Sötét Világban.

“Tudtam, hogy a harmadik részben megfogok halni, de még azt a kevés szövegemet is elvették, ami eredetileg lett volna. Így gyakorlatilag semmi szerepem nem volt a filmben, akár ki is vághattak volna.”-mondta Levy.

Ma már viccelődik vele a színész, hogy a Marvel univerzumban meghalt, de a DC-ben feltámadt Shazamként, melynek 2022-ben érkezik a folytatása is.

Forrás: Just Jared

Megosztom: