forrás: pinterest
Szórakozás

Felkészültél? Itt az új Mátrix film trailere!

Megosztom:

Felrobbantotta a netet.

Neo és csapata visszatér

Kikerült a netre a régóta várt Mátrix film 4. részének előzetese. A trailer felrobbantotta a netet és nagyon úgy néz ki, hogy a történet tud még újat mutatni! A film december után érkezik a mozikba és ezzel egydőben az HBO Max streaming szolgáltatójához is.

Keanu Reeves természetesen ismét Neoként tér vissza de Lawrence Fishburne már nem szerepel a filmben, helyette egy új és fiatal Morpheust kapunk, akit egy ismeretlen színész fog alakítani, Yahya Abdul- Mateen. A történet szerint Neo nem találja a helyét a mai világban és rémálmokkal is küzd, de vajon mi erre a megoldás? Korábbi szerelme Trinity sem emlékszik rá és ennek meg is van az oka, de a történet csavarjait nem lőjük le.

Feltűnik a filmben még Neil Patrick Harris, aki Barney után igencsak eltérő karaktert formál meg, de Jada Pinkett Smith és Prynka Chopra is feltűnik majd benne. Az új filmnek is köze van a Wachowski névhez, de már nem a testvérpár (akik azóta nemet váltottk, és most már nők), készítette, hanem csak az egyikük szólóban. Keanu Reeves pedig nem öregszik.

Forrás: Port.hu

Megosztom: