forrás: pinterest
Bulvár

Mi állhat Lana Del Rey döntésének hátterében?

Megosztom:

Az énekesnő visszavonul?

Törölte magát

Az énekesnőnek már nyoma sincs a közösségi médiában. 2 nappal ezelőtt Lana sokkolta a rajongóit, mikor is kiírta, hogy úgy döntöttek a zenei managementjével, hogy egy ideig felfüggesztenek minden közösségi médiát, amit az énekesnő üzemeltetett.

Lana törölte magát Instagramról, Facebookról és Twitterről is. A rajongók nem értik a döntést, de tiszteletben tartják az énekesnő akaratát. Lana sokszor posztolt dalírás közbeni képeket, videókat, szelfiket, barátokkal közös képeket. Nem vitte túlzásba a posztolást, de rendszeresen használta ezeket az appokat. Közelgő “Blue Banisters” c. albuma októberben érkezik, és előreláthatólag sok melanklikus dal lesz rajta ismét. A közösségi médiajelenlét hiányának köszönhetően Lanának új módot kell találnia arra, hogy tarthassa rajongóival a kapcsolatot.

Marad a zenélés

Szerencsére a zenéléstől esze ágában sincs visszavonulni az énekesnőnek, sőt mindenkit megnyugtat, hogy nagyon sok új zene van a fejében. A közösségi médiás visszavonulásának okairól pedig így nyilatkozott.:

“Imádom amit csinálok. Nem akarok visszavonulni a zenétől de jelenleg más projectre is koncentrálnom kell, ami teljes embert igényel. A közösségi médiás platformok túl sok figyelmemet elvették és nem tudtam úgy a zenére koncentrálni, ahogy szerettem volna. Több privát szférára van szükségem, és a ti támogatásotokra is ehhez.”

Az énekesnő nem írta, hogy örökre visszavonul ezektől a plaformoktól, szerintünk a jövőben még visszatér, de most szünetre van szüksége.

Nem Lana Del Rey az egyetlen előadó, aki ezt a döntést meghozta. Lorde nyáron törölte a közösségi appokat, és nyilatkozata szerint azóta is mindennap küzd ezzel a döntésével, mert ha nem zenész lenne, biztos, hogy nem törölte volna őket. Ő is az alkotásra hivatkozott okként.

Forrás: Bustle

Megosztom: