forrás: google
Élet

Hogyan forrósítsd fel a hangulatot a hálóban?

Megosztom:

Így játsszatok a hőmérséklettel.

Érzéki játékok, amiket imádni fogtok

A hálószobában érdemes időnként megfűszerezni kicsit a dolgokat, hogy még csak véletlenül se állhasson be a megszokás és a rutin, mert ezek a vágyat lassan megölik. A jó szex a kölcsönös bizalmon és vonzalmon alapul, de néha jó kísérletezni és játszani. Nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű trükökket elég bevetni ahhoz, hogy kicsit újszerű legyen az együttlét. Most eláruljuk nektek, hogyan érdemes játszani a hőmérséklettel, hogy felfokozzátok a vágyaitokat.

Forrás:Yourtango

Forró csoki

Tuti, hogy van otthon csokitok, vagy csokiszirupotok. Ezt ha berakjátok a mikróba 30 mp-ig (fontos, hogy ne legyen túl forró!-teszteld az ujjaddal előtte), és utána azt a partneretek hasára, mellére, vagy fenekére öntitek, érzéki örömben lesz részetek. Fontos, hogy azzal ne okozzatok fájdalmat a másiknak. Viszont ebben a játékban szigorú szabályokat kell betartani, mert a vagina környékére veszélyes a csokit folyatni, mert fertőzést okozhat, továbbá, nem érhettek a csokihoz kézzel. Csak a száddal és a nyelveddel nyalhatod le partneredről a finom csokit. Hmm…

Jégkocka

Ahogy a meleg csoki ,úgy a teljesen ellentétes hideg jégkocka is érzéki szenzációt tud okozni. Vedd be a szádba a jégkockát és azzal simogasd végig partnered testét, vagy akár tartsd a kezedben a jeget az azzal való simogatás közben. A hideg, jóleső borzongást fog okozni a testnek és a végére mindketten remegni fogtok egymásért. Ahogy olvad a jég, úgy pedig fokozatosan nyald le a vízcseppeket a másikról és mindenhol hagyj egy csókot a testén. Bónusz, ha bekötöd a szemét közben, úgy maximálisan az érzékeivel fog sodródni, miközben te a jéggel izgatod. (Tedd félre az előítéleteket, és nézd meg a Szürke 50 árnyalata jégkockás jelenetét).

Előital

Mielőtt arra készülsz, hogy orálisan kényezteted a partnered, előtte igyál meleg folyadékot, akár teát. Ez felmelegíti a szád, és még finomabbnak élheti meg a másik. A lényeg, hogy semmi fűszeres, vagy cukros folyadék ne legyen előtte a szádban, mert az odalent is felboríthatj a PH értéket.

Fürdő

Ha éppen a kádhoz támad kedvetek, játsszatok a víz hőmérsékletével. Finoman váltogatva a hideg és a meleg vizet stimuláljátok egymást és garantáltan megőrjítitek ezzel a testeteket. Amikor már elegetek van, meneküljetek egymásba, már egy hőmérsékletű vízben.

Masszázsgyertya

Vannak olyan gyertyák amiket kifejezetten masszázsokhoz találtak ki és az alacsonyabb hőmérséklet hatására olvadni kezd a viasz, melyből olaj válik, melyet a testre csorgatva újfajta erotikus élményetek lesz.

Ehető fehérnemű

Biztos hallottatok már arról, hogy léteznek ehető bugyik és melltartók. Ezek általában valamiféle cukorból vannak, de a választék ma már végtelen. Ha pl mentaízesítésű a bugyi, akkor dupla hűsítő hatása lesz. Ha az ehető fehérneműt előtte beteszitek a hűtőbe, akkor a hideg hatására még jobban felborzolja majd a kedélyeteket és a menta pedig, nyugtatólag és frissítően stimulálja majd a leheletet is, ami mindkettőtöknek jól fog esni.

Fagyi

A forró csokihoz hasonlóan a jéghideg fagyit is lenyalhatod a partnered testéről, csak arra figyeljetek, hogy terítsetek valamit magatok alá, mert garantáltan olvadni fog.

Forrás: Cosmopolitan

Megosztom: