forrás: pinterest
Bulvár

Billie Eilish őszintén vall, a korral változó önbizalmáról

Megosztom:

Drew Barrymore is rajong érte.

Billie folyamatosan változik

Az énekesnő bár még csak 19 éves, máris érzi a korral járó változásokat magán, legalábbis ami az önbizalmát illeti. Billie, Drew Barrymore talkshow-jában nyilatkozott vendégként, ahol őszintén vallott a magához való viszonyáról és arról is, hogy miért nem szereti a “rajongó” kifejezést.

Billie Eilish az újkori generáció példaképe, szókimondásával különbözik a többi mai popsztártól. Testét többnyire nem mutogatja, de azért vannak alkalmak nála is, amikor a nőiességével kísérletezik. Billie, fiatal kora ellenére rengeteg lány példaképe, és pont emiatt a nyomás miatt elkezdte rosszabbul érezni magát a bőrében.

A hírnév átka?

Drew Barrymorenak arról vallott, hogy az önbizalma folyamatosan csökken, és nem érzi azt a magabiztosságot és lazaságot magában, amit korábban. Billie nemrég visszanézett magáról egy dokumentumfilmet, ahol felszabadultnak és boldognak látta magát, tele magabiztossággal. Szerinte ez a sztársági státusza miatt megváltozott, és ma már kétszer is meg kell gondolnia mit csinál vagy mond. Ez jelentősen csökkentette az önbizalmát és nem nagyon találja most önmagát.

Elárulta azt is, hogy nagyon büszke az új albumára, de retteg a fogadtatásától és fél, hogy nem lesz olyan sikeres, mint az első lemeze volt, amit még tét nélkül készítettek testvérével. Billie arról is vallott, hogy az egész szupersztárság még mindig nagyon furcsa számára, és nem szereti azt a szót, hogy “rajongó”, mert szerinte ők semmivel nem különböznek tőle. Ő magát is rajongónak vallja, aki egyszer csak a színpadon találta magát, és nem szeretné, hogy ez túl magas piedesztálra emelje. Mindenkit aki szereti a zenéjét, egyenlőnek tekinti magával, szinte a lénye részeként tekint rájuk.

Itt megnézhetitek ti is a teljes interjút:

Forrás: Just Jared

Megosztom: