Szórakozás

Hayden Christensen Obi-Wan sorozat logós baseball sapkát viselt

Megosztom:

Ilyet a film stábja kapott.

Büszkén hordja

Hayden Christensent, George Lucas Csillagok háborúja  előzménytrilógiájának sztárját nemrégen lefotózták a Disney+ hamarosan megjelenő Obi-Wan Kenobi spinoff sorozatának sapkájában. A Lucasfilm tavaly megerősítette, hogy Christensen visszatér Anakin Skywalker/Darth Vader szerepében. Bár a konkrét cselekmény részletei még titokban vannak, a műsor várhatóan Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) száműzetését fogja ábrázolni a Tatooine bolygó sivatagában, a Sith-ek bosszúja katasztrofális eseményeit követően.

Christensen visszatérése örömteli meglepetés volt sok rajongó számára, akik úgy érezték, hogy Lucas megosztó írásmódja akadályozta a színészt a csillogásban. Abban az időben sokan bírálták a teljesítményét a  A klónok támadása és A Sithek bosszúja filmekben, túlságosan semmitmondónak tartották. A közvélemény szíve azonban az elmúlt években jelentősen ellágyult, ehhez olyan kiegészítő történetek is hozzájárultak, mint a Star Wars: A klónok háborúja. Most, hogy Christensen közel két évtized után visszatér a szerepbe, így a színésznek lehetősége van arra, hogy teljes mértékben bemutassa a tehetségét.

Nem rég a rajongók kiszúrták a színészt a Florida Supercon-on az Obi-Wan Kenobi sorozat stáb sapkájában. Úgy tűnik, nagyon örül az újabb lehetőségnek. Reméljük, megérte!

Szerintetek Christensen megjelenik a filmben vagy végig csak bezárva látjuk Darth Vader ruhájában?

Forrás: Screen Rant

Megosztom: