Színes

Egy anyának vissza kellett adnia örökbe fogadott lányát, miután a szülők meggondolták magukat

Megosztom:

A biológiai szülők mégis akarták.

Visszavették tőle a kislányt

Alig öt nappal azután, hogy hazavitték a kisbabájukat a kórházból, Sarah Howellnek és férjének, Chrisnek örökre búcsút kellett vennie tőle. Az örökbefogadott és gondozott babát vissza kellett vinni a kórházba, mivel a szülei meggondolták magukat.

“Éppen megetettem, amikor a hívás érkezett” – mondta Sarah. “Kétségbeesetten a padlóra zuhantam. Újra és újra azt mondtam a férjemnek: >>viccelsz, ez egy vicc, ugye?<<“

Miután kevesebb, mint 1% esélyt adtak az orvosok a természetes fogantatásra, Sarah Howell felkeresett egy örökbefogadó ügynökséget férjével, Chrisszel. A házaspár örült, hogy egy újszülöttet kapnak – mindössze egy órával azután, hogy megtudták, hogy Sarah csodálatos módon teherbe esett.

De aztán, öt nappal később a biológiai szülei úgy döntöttek, hogy hibáztak. Az ápolónőnek, Sarah-nak vissza kellett adnia a babáját. A fájdalom olyan nagy volt, hogy attól félt, vetélést okoz.

„A búcsúzás tőle jobban fájt, hogy azt szavakkal nem lehet elmondani” – nyilatkozta. “Igazi gyászt éreztük, mert tudtuk, hogy valószínűleg soha többé nem látjuk őt. Szülőkké tett minket. Segített meggyógyítani a szívünk egy részét, ami megtörte a meddőséget. Anyává tett, ha csak néhány napra is.”

Fia született

Hónapokkal később Sarah egy fiúnak, Noah Howellnek adott életet, és a pár azóta örökbe fogadta Levit, egy másik, két hónapos fiút.

Mielőtt teherbe esett Noah-val, Sarah megrémült, amikor az orvosok azt mondták, hogy az endometriózisa megnehezítheti a teherbe esést. A pár három évig próbálkozott, Sarah-t többször megműtötték, és több száz injekciót, pirulát és negatív terhességi tesztet végeztek nála.

2017 áprilisában a chicagói Reproduktív Immunológiára utaztak egy egész napos vizsgálatra, de ismét közölték velük, hogy a természetes fogamzás valószínűsége kevesebb, mint 1%. Ő és Chris akkor és ott eldöntötték, hogy készek örökbe fogadni egy gyereket. De aztán 2018 januárjában Sarah terhességi tesztet végzett – és megdöbbent, amikor pozitív lett.

Forrás: Metro

Megosztom: