forrás: pinterest
Színes

Eladta játékait, hogy megmentse imádott kutyáját

Megosztom:

Igazi önzetlen jócselekedet egy kisgyerektől.

Családi összefogás a négylábú családtagért

Egy kedves és megható történetet szeretnénk veletek megosztani. A szeretetnek nincsenek határai és tényleg mindennél többet ér, jól mutatja ezt az alábbi példa is.

Szükségük van egymásra

Élt egyszer egy kisfiú Connor, akinek a leghűbb társa Copper, a dobbermann. Copper, a 10 éves fiú segítőtársa is egyben, ugyanis Connor figyelemzavaros, poszttraumás stressztől szenved, és szorongásos rohamai is vannak. Copper jó hatással van rá és mindig megnyugtatja, és elsőként jelez Connor édesanyjának ha baj van a gyerekkel. <3

De sajnos a dobbermann megbetegedett és légzési és járási nehézségei lettek. A kisfiú annyira szeretett volna kutyáján segíteni, hogy megvált az összes hőn szeretett játékától, csakhogy beszálljon a kutyus kezelési költségeibe, hogy ezzel segítse szüleit. Egy állatnak is sokba kerül az orovosi ellátása, de Connornak csak az járt a fejében, hogy Copper meggyógyul. A kutyát egyébként a Wobber szindrómával diagnosztizálták, ami a nagytestű kutyáknál sajnos elég jellemző betegség.

A dobbermannt azóta is kezelik és lézeres kezelést kap, de a család bízik a teljes felgógyulásában és Connornak is nagy szüksége van rá.

Forrás: Kutyáshírek

Megosztom: