Bulvár

Justin Biebert kiakasztották a rajongók

Megosztom:

Kínos helyzet a MET gálán.

Haileyvel is összevesztek

Na nem a sajátjai, hanem az exe, Selena Gomez rajongói. Bieber ugyanis már rég túl van Selenán, és feleségével, Hailey-vel boldog házasságban élnek, de az énekesnő rajongói a jelek szerint, nem tudják elfelejteni a múltat.

Justin és Selena viharos, se veled, se nélküled kapcsolatban éltek 10 évig, és bármennyire is összeillettek, el kell ismerni, hogy miután szakítottak, Justin pozitív irányba változott. Felnőtt és (bár annak idején mindenkit meglepett), megnősült, és dalaiban is sokkal tudatosabb. Az énekes és Hailey a MET gálán azonban nem tűntek túl vidámnak, aminek az oka nem más, mint Selena rajongói. Amikor a házaspár feltűnt a színen, ők elkezdték skandálni Selena nevét jó hangosan, ami zavarba hozta a párt és össze is vesztek Justinék.

Megvédték őket

Vitájuk csak egy kis ideig tartott és Justinnak sikerült megnyugtatnia a feleségét. Hailey unokatestvére, Ireland Baldwin, elmondta mit gondol a párosról.

“Hailey és Justin az egyik legkiegyensúlyozottabb, legboldogabb, és legszerelmesebb pár, akiket ismerek”.

Valszínűleg még Selena Gomeznek sem tetszett volna a rajongói akciója, hisz ő is túl van már Justinon, így valóban kicsit ciki volt a dolog, de van aki még mindig hisz abban, hogy ők egyszer még újra egy pár lesznek. Pedig az idő bebizonyította, hogy ők jobbak külön, és szinte még tinik voltak mikor egy pár voltak, azóta pedig már sokat változtak mindketten és közben felnőttek.

Forrás: People

Megosztom: