Szórakozás

Lehet folytatása az Alita: A harc angyalának?

Megosztom:

Visszatérhet az Alita?

A rendező nem adta fel a folytatást

Az Alita: A harc angyala című film a világ mozipénztárainál jól teljesített, de Amerikában viszonylag kevesen voltak rá kíváncsiak, ezért a rajongók bár reménykedtek, sosem lehettek biztosak a folytatásban. Ráadásul a 2019-es filmért felelős stúdió a 20th Century Fox volt, amit a Disney megvásárolt. 

A Giant Freakin Robot egyik forrása megtudta, hogy a Disney+ fejesei érdeklődnek a folytatás iránt. Robert Rodriguez rendező a The Mandalorian egyik epizódját rendezte a streaming szolgáltatónak, így ő maga is szorgalmazta náluk az ügyet, bár eddig nem tudni, hogy a filmes stábbal akarják-e elkészíteni a folytatást.

Sokat dolgozik a Disney+-szal

Annyit lehet tudni, hogy sorozatról beszélnek, és lehetőleg élőszereplős verzióról. Valamint Rodriguez részt vesz a Boba Fett sorozatban is, így már többször is dolgozik a Disney+-szal, ami még inkább bizakodásra ad okot. Ő maga is így nyilatkozott:

“Azt hiszem, hogy ettől [a Boba Fett sorozattól] le fognak hidalni az emberek. Így amikor ez megtörténik, bemegyek és azt mondom: >>Rendben, már egy ideje itt vagyok, találjuk ki, hogyan tudjuk megcsinálni az Alitát, akár streamingre, akár moziba, mert annyira nagyszerű történet, az emberek szeretik. Én is szeretem, és Jim [Cameron, társproducer] is imádja.<<“

Forrás: Giant Freakin Robot

Megosztom: