forrás: instagram
Bulvár

Rihanna divatshowja lesz a Victoria’s Secret angyalok megmentője?

Megosztom:

Ez lesz az új platform? Avagy, hogy menti meg Rihanna a modelleket.

Az énekesnő, újabb okos döntést hozott

Ahogy egy korábbi cikkünkben már megírtuk nektek, a Victoria’s Secret nem kér többet az angyalaiból és nagyon komoly név és arculatváltáson mentek át. VS Collective lett belőle és a korábbi szupermodelljeiket már nem alkalmazzák. Helyette inkább a női egyenjogúságra koncentrál és a látványos és szexi divatshowk helyett inkább az emberjogi aktivizmust helyezte a fókuszba, fehérneműik pedig kevésbé szexisek, mint eddig.

Rihanna, az őrangyal

De vajon mi a közös Gigi Hadidban, Irina Shaykban, Emily Ratajkowskiban és Behati Prinslooban? Azon kívül, hogy mindannyian modellek. 🙂 Nem más, mint hogy mindannyian részt vettek Rihanna “Savage Fenty” nevű divatbemutatóján, ami harmadjára került megrendezésre, az énekesnő fehérneműmárkájának fennállása óta.

A márka nagyon sikeres és Rihanna nem áll le továbbra sem. Lehet, hogy az ő fejében már meg is született az ötlet és begyűjti magához a legmenőbb szupermodelleket, hogy reklámozzák a márkáját? Nagyon úgy néz ki! Így a korábban a Victoria’s Secret által alkalmazott “angyalok” továbbra is fehérneműben vonulhatnak a kifutón, azt pedig ne is említsük, hogy Rihanna márkája az USÁ-ban sikeresebb, mint az új VS.

Forrás: Just Jared

Megosztom: