Bulvár

Ez nehezíti meg Shawn Mendes mindennapjait

Megosztom:

Neki is vannak azért problémái.

Még keresi

Azt hihetnénk, hogy egy olyan szupersztár, mint a kanadai, dalszerző-énekes Shawn Mendes nem nagyon néz szembe nehézségekkel a hétköznapi élete során. Sikeres, boldog párkapcsolatban él Camila Cabello-val, és még mindig nagyon fiatal (23). Shawn bevallotta azonban, hogy mégis van egy apróság, amivel küzd, és egyelőre nem áll győzelemre még.

Ha szabadidő, akkor jön a …!

Hogy mi ez a dolog? Hát a hobbi! Ugyanis Shawnnak nincs a zenélésen kívül egyéb hobbija, pedig szeretné, hogy legyen. A hobbik valóban fontosak egy ember életében, mert kikapcsol, feltölt, sikerélménnyel tölt el, és megmutatja a munkánkon kívüli másik arcainkat is. Shawn valahányszor abba a helyzetbe kerül, hogy van egy kis szabadideje pihenni, mindig a gitárért nyúl és már el is kezd kattogni egy új dalon. Így nyilatkozott erről a Spout podcastjében:

“Szó szerint küszködök azzal, hogy ilyenkor lerakjam a gitárt és a munkámon kívül találjak valami mást is, ami érdekel. Teljesen a megszállottja vagyok a zenének. De így vagy úgy, azon leszek, hogy a zenén kívül találjak más hobbit is magamnak, és tudom, hogy megfogom találni mi érdekel még, és akkor nem csak Camila, a kavézás, a gyúrás és a dalszerzés lesz az életemben.”

Shawn mondjuk bevallotta, hogy amikor nézte a Trónok Harca sorozatát teljesen rákattant, és emiatt még az íjászathoz is megjött a kedve annak idején. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz Shawn jövőbeli hobbija.

Forrás: Just Jared

Megosztom: