Bulvár

Angelina Jolie tényleg vele randizik?

Megosztom:

Meglepő páros.

Titokban kavarnak?

Angelina Jolie, Brad Pitt óta eléggé visszavonult életet él, már ami a szerelmi életét illeti. Exén kívül nem igen hozták hírbe más férfiakkal, kivéve a kanadai származású énekessel, The Weeknd-del. A színésznő és a zenész most másodjára is együtt vacsoráztak, és egyre gyanúsabb, hogy munkakapcsolaton kívül is van köztük valami.

Angelina (46) és Abel( 31) tetőtől talpig feketében egy étterem privát szekciójában vacsoráztak, ahol úgy kb. 2 órát töltöttek el. Érkezni külön érkeztek, de távozni már együtt távoztak, a pletykák szerint egyenesen The Weeknd otthonába. Korábban már írtuk, hogy Abel Tesfaye szeretne a filmiparba is betörni és lehet, hogy a színésznőtől ehhez kér tippeket, de a mostani közös programjukon már kicsit gyanúsabb köztük a kémia.

A Grammy- díjas énekes korábban Bella Hadiddal és Selena Gomezzel járt, Angelina pedig elég sok exszel rendelkezik. A színésznő és az énekes még júniusban találkoztak szintén kettesben, amikor többen még csak munkakapcsolatra tippeltek. Nem sokkal később közösen látták őket egy koncerten, Los Angelesben, és most ez. Picit azért már gyanús, hogy lehet valami köztük. De, hogy mi, azt egyelőre csak ők tudják biztosan.

Forrás: Daily Mail, Just Jared

Megosztom: