forrás: heath magazine
Színes

Ennek a párnak jobb szexuális élete van, mint a mai 20 éveseknek. Mi a titkuk?

Megosztom:

Szinte mindennap összebújnak.

Ez lenne a hosszú házasság és fiatalság titka?

Az angol páros már tinédzser kora óta ismeri egymást és évtizedek óta házasok, és már többszörös nagyszülők is. Fiatalosan néznek ki, és süt róluk a boldogság, fiatalos kisugárzásuknak titka pedig elmondásuk szerint nem más, mint a szex.

Felejtsd el a telefont és kommunikálj

Hayley és Maurice az 50-es éveikben járnak és még mindig izzik köztük a szenvedély, bevallásuk szerint heti 4, 5ször szeretkeznek. Van , hogy spontán, van , hogy szerepjátékkal, de a szex nagyon fontos része az életüknek. Teljesen el vannak képedve azon, hogy a mai fiatalok nem tudnak kommunikálni egymással és folyton mindenki csak a telefonját nyomkodja. Ők még a randijaikra sem szokták magukkal vinni a telefont, mert azok az órák csak az övék.

A szex sosem unalmas vagy rutinszerű, és nyíltan kimerik mondani ott is a vágyaikat, szerintük ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban örömet tudjanak okozni egymásnak. Sokszor mesélnek a fiatalabb ismerőseiknek az életükről, és ők irigykedve néznek rájuk, mondván ők már nem is szexeltek 2 hete. Maurice erre mindig azt mondja, hogy döbbenetes, de az ő szexuális életük, jóval kielégítőbb és aktívabb lehet mint a huszonéveseké.

Imádja feleségét és gyönyörűnek tartja, amit hangoztat is, a nő pedig élvezi ha bókol neki férje. Szerintük újra megkéne tanulnia a fiataloknak udvarolni és elcsábítani a másikat, akkor nem lenne mókuskerékszerű a szex sem.

Forrás: The Sun

Megosztom: