Forrás: Pinterest
Bulvár

Még az üzeneteit is ellenőrizte Britney apja

Megosztom:

Mindent látott, amire a mobilját használta.

Egy nyugodt perce sem lehetett

Britney Spears apja, Jamie Spears akkora irányítást gyakorolt ​​a popsztár élete felett, hogy még a szöveges üzeneteit, a telefonhívásait és az internetes böngészési előzményeit is figyelemmel kísérte – derül ki az új dokumentumfilmből, ami az énekesnő életéről szól.

Alex Vlasov, Britney biztonsági csapatának egy korábbi tagja azt állítja, hogy egyszer felkérték, hogy „helyezzen el a szülői felügyeletet” a mobiltelefonján.

„[A főnököm] Edan [Yemini] odalépett hozzám, és megkérdezte: >>Vannak-e olyan felügyeleti szolgáltatások az iPhone-hoz, amiket ismersz?<< Én pedig azt kérdezem: >>Hogy érted ezt?<< >> Nos, a szülői felügyelet. Van-e mód szülői felügyelet elhelyezésére az iPhone-on?<< – állította Vlasov. – És ekkor magyarázta el nekem Edan, hogy Britney kommunikációját saját biztonsága és védelme érdekében figyelik.”

Vlasov elmondta, hogy annyira megzavarta a kérés, hogy azonnal ennek a törvényességéről érdeklődött. „[Edan] azt mondta: >>Igen, a bíróság tisztában van ezzel. Britney ügyvédje tisztában van ezzel. Ez az ő biztonsága érdekében történik. Ez a nő védelmére szorul.<<” – emlékezett vissza. „Aztán Robin [Greenhill, a Britney Tri Star Sports & Entertainment Group menedzsment csapatának vezetője] a következő ötlettel állt elő: >>Miért nem veszünk csak egy iPadet, és jelentkezünk be egy iCloud-fiókkal, ugyanazzal az iClouddal, amit Britney a telefonján is használ, és így minden tevékenysége tükröződne? Láthatjuk az összes üzenetet, az összes FaceTime hívást, jegyzetet, böngésző előzményeit, fényképeket.<<”

Vlasov azt állította, hogy a csapat végül meg is tette ezt, így Jamie és Greenhill teljes hozzáférést kaptak Britney a telefonjához. Az iPad állítólag a széfben volt.

Az ügyvédje felháborodott

Britney új ügyvédje, Mathew Rosengart is megszólalt az ügyben „Britney kommunikációjának lehallgatása vagy figyelemmel kísérése, különösen az ügyvéd-ügyfél kommunikációja, szégyenletes és megdöbbentő, a személyiségi jogainak és a polgári szabadságjogoknak a megsértése.”

Az énekesnő már hosszú ideje küzd az apja gyámsága ellen, eddig nem sok sikerrel.

Forrás: PageSix

Megosztom: