forrás: pinterest
Szórakozás

Stanley Tucci is szerepet kapott a Whitney Houston életéről szóló filmben

Megosztom:

A színész, újabb nagy szerepet kapott.

Film készül a díva életéről

A fantasztikus hangú díva, Whitney Houston életéről nagyszabású életrajzi film készül. Az énekesnő 2012-es halála óta sem került feledésbe és tehetsége örökre fennmarad, amit ez a film is biztosít majd. A film az “I Wanna dance with somebody” címet fogja viselni és a főszerepet Naomi Ackie brit színésznő fogja alakítani.

Ackie esetleg a Star Wars -Sky Walker ébredése c. filmből lehet ismerős, de a nagy áttörés eddig még nem jött el a karrierjében. A Houston film azonban nagy eséllyel megfogja neki hozni a sikert. De nem akármilyen színészek lesznek a többi szerepben sem! Stanley Tucci is szerepet kapott, aki a nagynevű zenei ügynököt, Clive Davist fogja alakítani.

Aki elindította a pályán…

Az olasz felmenőkkel rendelkező Tucci, számtalan szerepben bizonyította már sokoldalúságát és színészi zsenialitását, Az ördög Pradát viseltől kezdve az Amerika kapitányig. Legutóbb a Marvel What If-jében láthattátok őt. Clive Davis óriási szerepet játszott Whitney Houston karrierjében, mert az ügyvédből lett zenei ügynök az elsők között volt aki felismerte az énekesnő rendkívüli tehetségét és segítette őt elindítani a zenei pályán. A film előreláthatólag, 2022 decemberében érkezik a mozikba és a Sony egyik legnagyobb dobásának ígérkezik.

Forrás: Screenrant

Megosztom: