Forrás: Pinterest
Szórakozás

James Bond az izmokon túl

Megosztom:

Sokkal több lett a karakterben Daniel Craignek köszönhetően.

A végső búcsú

2006 volt az az év, amikor Daniel Craig valahol a Bahamákon kiemelkedett a tengerből, mint az új James Bond. Azóta pedig sokak számára lett meghatározó az izmos felsőteste, ami persze, a titkos ügynök egyik fontos névjegye is.

De a Daniel Craig által játszott James Bond sokkal többről szól ennél. Nem csak egy tökéletes test, ami jóformán sérthetetlennek tűnik a filmvásznon, de komoly lelki utazás ki. Egy olyan karakter, aki rengeteg gyötrelmen ment már keresztül, és a No Time to Die egy feltámadás sztori lett, amiben tisztelegnek a színész munkája előtt.

Sokszínűbb karakter

Meglepő változás volt, hogy a fizikai trauma mellett Craig az érzelmi traumát is ábrázolta. Láttuk, hogy a Casino Royale-ban végignézi Vesper Lynd halálát, elveszíti a mentorát a Skyfallban, és gyermekkorát a Spectre-ben kavarták fel. 

“Óriási elismeréssel tartozom Daniel Craignek, amiért nemcsak fizikai, hanem érzelmi értelemben is megtestesítette azt az utat, amin Bond végigmegy” – mondta Lisa Funnell, Bond-tudós és az Oklahomai Egyetem docense. “Ő olyan valaki, aki komoly színész akar lenni, azt akarja, hogy belülről jöjjön a szerep, de ez egy olyan karakter, ahol sok külsőség van.”

Bond szerepében Craig meglepően széles skálát járhatott végig érzelmileg, és mind kíváncsian várjuk, hogy hová vezet ez az út.

Forrás: CNN

Megosztom: