forrás: pinterest
Színes

Megpróbálkozott az Airbnb-vel, de erre a legrosszabb rémálmában sem számított

Megosztom:

10 hétig lakott a rémálom lakásban.

Elvesztette a bizalmát a céggel szemben

Nagyon nem úgy alakult az egyik Tiktokker Airbnb-s kalandja ahogy szerette volna. A nő ugyanis kinézett egy szép lakást a neten és lefoglalta 10 hétre.

Mikor megérkezett viszont, totál nem az várt rá amire képek alapján számított. A lakás nyomokban sem hasonlított arra amit a neten látott előzőleg. Mindenhol szemét volt, kupi és valószínűleg igen erős gyűjtögető hajlammal rendelkező emberek voltak az eredeti tulajdonosai. A nő úgy érezte egy szeméttelepen van és teljesen kiakadt.

Egy filmhez hasonlította

De kis idő után megtalálta a humoros oldalát is a dolognak, és a házat ahhoz hasonlította amit egy filmben látott nemrég, ahol a tulajok koszosak voltak és befalazták a vendégeiket. A lakásnak szerinte hasonló atmoszférája volt a filmben látotthoz. :S Kitömött plüssállatok, törött légkondi és tusoló, tönkrement zár, képek ijesztő porcelánbabákról, egy fekete -fehér tv, és “eladó” táblák szétdobálva.

A 10 hét letelte után írt egy panaszlevelet az Airbnb-nek ahol azt a választ kapta vissza, hogy borzasztóan sajnálják az esetet és elnézést kérnek, de ilyen csak nagyon ritkán fordul elő és 80%-os visszatérítést is feltudnak ajánlani, ha a nő elfogadja azt, és ő egyelőre beérte ezzel.

Forrás: The Sun

Megosztom: