Színes

A koszorúslány feldühítette a násznépet

Megosztom:

Egyre több az esküvős botrány.

Mit gondolhatott? Rivalizálni akart a menyasszonnyal?

Esküvőszezon van, volt, és lesz is, özömlenek az esküvős posztok. Egy fiatal nő azonban kihúzta a gyufát tettével és gyakorlatilag a világ összes arája haragszik rá. Na de mit tett?

Vannak bizonyos íratlan illemszabályok amiket illik betartani, főleg egy esküvőn. Például, hogy a nagy napon ne lopjuk el a menyasszony elől a showt, se a ruhánkkal se a viselkedésünkkel. Na ezek nem jöttek össze ennek a csajnak.

Szétszedték az “álarát”

Ruhája ugyanis egy Vera Wang volt, ami első látásra akár menyasszonyi ruha is lehetne. A ruha egyébként a divattervező koszorúslány kollekciójából való, de ez tényleg nem egyértelmű. De ha ez még nem lenne elég, olyan pózban forr össze a kísérőjével egy fotón amit megosztott, mintha tényleg ők lennének a házasulandó pár. Sokan írták is, hogy milyen gyönyörű a ruhája és sok boldogságot kívántak nekik, amikor is kiderült a kínos félreértés és kiderült, hogy nem is ő a menyasszony, tehát nincs miért gratulálni. De akkor tényleg…Minek teszi fel ezt a képet?

Ez alapján így első ránézésre mi is azt hinnénk, hogy ők házasodtak. Fel is került a kép egy menyasszonyi fórumra a Redditen, ahol szegény lányt nem kímélték a kommentelők és mindenféle nem túl szép jelzővel illeték. Azóta már levették a képet és valószínűleg a menyasszonyoknak sem lesz a legjobb barátnője az “álmenyasszony”.

Forrás: The Sun

Megosztom: