forrás: pinterest
Szórakozás

Josephine Langford elárulja vállalna-e még szerepet az After filmekben

Megosztom:

Tessa szerepe tette híressé.

A Miután sorozat, a 3. részéhez érkezett

Josephine Langford, aki az After filmsorozat Tessájaként futott be, befejezte a Miután filmeket és mi kíváncsiak vagyunk mit tartogat számára a jövő, a szerepeket illetően. A csaj még mindig csak 24 éves, így rengeteg lehetőség várhat még rá. Theresa Young karaktere megformálásával megmutatta, hogyan lesz egy naiv és talán túlzottan is kedves vidéki lányból, egy magabiztos, szexis, karrierjét tudatosan építő, szerelmes nagyvárosi nő. Josephine filmbeli partnere, az angol Hero Fiennes Tiffin, aki a vagány és szókimondó, tetkós rosszfiú karakterével emlékezetesen formálta meg a lelkileg labilis Hardin Scottot. Kettejük kémiája és nagy veszekedéseik is meglehetősen hitelesnek hatottak a filmvásznon, és a rajongók drukkoltak, hogy ők ketten az életben is legyenek egy pár, de ez a jelek szerint a mai napig nem jött össze.

4 Miután könyvből készült film eddig, de az írónő, Anna Todd írt egy előzménykönyvet is, amiről eddig nem volt szó, hogy meg lesz-e filmesítve. Ha azonban arra kerülne sor, Jo így nyilatkozott a szerepről:

” Ha lenne oka és normális indoka, hogy újra Tessa bőrébe bújjak, persze, nagyon szívesen. Azt viszont nem szeretem, amikor semmi értelme egy folytatásnak, csak még egy bőrt le akarnak húzni valamiről”.

Az After széria legújabb (3.) része már látható a mozikban, Miután Elbuktunk címmel.

Forrás: Just Jared

Megosztom: