Bulvár

Miért hasonlították a modellt egy dinoszauruszhoz?

Megosztom:

Mi köze van Tyra Banksnak a Jurrasic Parkhoz?

Viccelődések tárgya lett

Tyra Banks az egykori szupermodell (aki még ma is irigylésre méltó alakkal rendelkezik), nemrég internetes gúnyolódás tárgya lett, mégpedig ruhája miatt. A modell egy különleges darabot viselt a Dancing With The Stars műsorában amiben sokak szerint úgy nézett ki, mint egy dinoszaurusz. Tyra ruhájából mémek is születtek de a modell nem csinált ebből nagy ügyet.

“Tudom, hogy miért mondják azt a ruhámra, amit. Nekem is eszembe jutott ez. De tudod, ma már egy sima, egyszerű elegáns ruhát felvenni, olyan semmilyen. A ruhának mondania kell valamit, és ha ez épp megosztó, akkor legyen. Legalább megjegyeznek.”-mondta a modell.

Mémek készültek róla

A Jurrasic Park hivatalos Twitter oldalán még egy “Ki viseli jobban?” szavazást is csináltak, a modellt a dinoszaurusszal összehasonlítva, persze csak viccből.

Tyra szerint a ruha első ránézésre egy elegáns darabnak néz ki a 90-es évekből. Aztán kinyitja a “szárnyait” és mindenki elképed. ” Olyan, mint a Victoria’s Secret szárnyai. Csak ezek nem szárnyak, hanem “szörnyak”-viccelődött a modell.

Forrás: Just Jared

Megosztom: