Forrás: Pinterest
Szórakozás

Ezeket lettek a legnépszerűbb Netflix műsorok

Megosztom:

Rengeteg Netflixet néztünk.

Tarolt a Bridgerton

Ted Sarandos Netflix társ-vezérigazgatója adatokat osztott meg a nézettségről egy konferencián tartott előadásában. A számokból kiderül, hogy hány fiók nézte meg a legjobb 10 filmet és sorozatot a streaming platformon. A nézőknek legalább két percet meg kellett tekinteniük az adott filmből vagy sorozatból az első 28 nap során.

Bridgerton első évadja vezette a top sorozatok listáját 82 millió fiókkal, majd a Lupin és a The Witcher következett 76 millióval. Az Extraction vezette a legjobb filmek listáját 99 millióval, ezt követi a Bird Box 89 millió fiókkal és a Spenser Confidential 85 millióval.

A második diája a Netflix első 10 filmjét és sorozatát rangsorolta a szolgáltatáson eltöltött első 28 nap alatt megtekintett összes órájuk alapján. A Bridgerton továbbra is élen járt a sorozatlistán, óriási 625 millió órával. Aztán a Money Heist negyedik része következett 619 millióval, majd a Stranger Things harmadik évadja 582 millió órás nézettséggel. A Bird Box vezette a legnépszerűbb filmek listáját, 282 millió órán át nézték. Az Extraction a második helyre esett vissza 231 millióval, míg a harmadik a The Irishman lett 215 millió megtekintési órával.

Sarandos azt is elmondta, hogy a Netflix igyekszik átláthatóvá tenni a nézettségét mindenki számára.

Forrás: The Verge
Megosztom: