forrás: pinterest
Bulvár

Emily Ratajkowsi szexuális zaklatással vádolja az énekest

Megosztom:

Elárulta mi történt a forgatáson.

Szemtanúk is vannak

Emily Ratajkowski szupermodell hamarosan megjelenő könyvében szexuális zaklatással vádolja az énekest, Robin Thickét. Az ügy azért érdekes, mert Emily gyakorlatilag neki köszönheti ismertségét. Ha ugyanis Thicke nem kéri fel őt, hogy szerepeljen a Blurred Lines című klipjében, akkor nem ismerte volna meg a világ.

Emily és még két másik modell a klip koncepciója szerint igencsak hiányos öltözékben szerepel a videóban, ahol Robin Thicke és Pharrel Williams körbetáncolja őket. A modell ezidáig halllgatott az esetről, de most úgy érezte megszólal a dologról. Emily állítása szerint Thicke hirtelen mögé állt és megfogta a melleit majd szorosan magához húzta, mindezt forgatáson kívül. Annak ellenére, hogy a lányok elég alulöltözöttek a klipben, az énekesek nem fogdossák őket, így Emrata igencsak meglepődött amikor hirtelen 2 hideg kezet érzett a mellén. A modell beszámolója szerint az énekes ittas volt a forgatáson és a jelenetet többen is látták, pl. a klip rendezője is, aki azonnal rászólt az énekesre, ő pedig zavarba jött és bocsánatot kért. A klipnek 2 verziója készült egyébként.: Egy ruhás és egy félmeztelen is.

Emily azt is írja a könyvében, hogy a forgatáson, ő is zavarba jött a dologtól és úgy tett, mintha nem történt volna semmi, amit utólag már bán. “Felemeltem az állam, megrántottam a vállam, kerültem a szemkontaktust és éreztem, hogy a szégyen átfut rajtam. Fel kellett volna szólalnom, már akkor”.-mondja.

Az eset már évekkel ezelőtt történt, Thicke és Emily is azóta családos emberek, de úgy látszik ez most kikívánkozott a modellből.

Forrás: Billboard

Megosztom: