forrás: foxnews
Színes

Így dobja fel az osztálytermeket a tanárnő

Megosztom:

Pozitív példát állít a tanulóknak.

Kreatívan ösztönzi a diákokat

Egy Floridában élő tanárnő bebizonyította, hogy a dekorálást összelehet kötni a megemlékezéssel is. Fantasztikus dekorációs festményeket készít olyan spanyol vagy egyéb származású személyekről akik méltók a megemlékezésre és így a nemzetiségi gyökereikre emlékezteti a tanulókat is.

Chanique Davis (34), aki művészettanár, a tantermek ajtajait festi ki történelmi és kulturális személyek képeivel, így tisztelegve előttük. Megfestette már a néhai énekesnőt és ruhatervezőt Selena Quintanilla- Pérezt, és Celia Cruzt (szintén énekesnő) is. A tanárnő azt mondja, mióta ezek a dekorációk megszülettek, azóta sokkal többet beszélget az ott tanulókkal. A diákok kérdezősködnek, tetszik nekik amit látnak.

Davis elárulta, hogy 2018 óta fest ajtókra és egy ilyen mű kb 6-8 órájába telik, míg elkészül. Szeretne példákat állítani a gyerekek elé és ezek a képek inspirálják őket. Mindig van egy-egy témakör az adott hónapban, legyen az hispán örökség, japán, vagy bármilyen nemzetiségű, ami a diákokat is jobban összekovácsolja, mert ők is vegyes nemzetiségűek.

A tanárnő szeretné ha ez a pozitív példateremtés minél több iskolába jutna el, és így egyszerű és modern nyelven szólítaná meg a tanulókat.

Forrás: Foxnews

Megosztom: