Forrás: Pinterest
Odaát

Egy „időutazó” azt állítja, hogy a jövőből jött, és a Covidnál is rosszabb jön

Megosztom:

Jobb már nem lesz a helyzet a bolygón.

TikTokon üzent

Egy Aery Yormany TikTok felhasználó időutazó azt mondta, hogy hamarosan újabb világjárványt látunk, és ez lesz a „legrosszabb a történelemben”, magasabb halálozási rátával, mint a Covid.

Az állítása szerint 2714-ből érkező „időutazó” üzenetet küldött a világnak, hogy figyelmeztessen minket egy újabb járványra, ami körülbelül 40 év múlva fog bekövetkezni.

Azt mondta, hogy 2061-ben egy „mesterséges vírust” hoznak létre, és a Földön mindenki megfertőződik – ami 30%-os halálozási arányt eredményez, így ez lesz a „legrosszabb a történelemben”.

Nem ez az egyetlen rossz híre

Aery a videóiban egyéb dolgokat is közöl a jövőről: „A 21. századot A nagy visszaállítás néven fogják ismerni, hadd magyarázzam el ezt ma nektek, példákat adva arra, hogy mi következik. 2029-ben a Tisztítás valósággá válik, ötévente egyszer minden bűncselekmény egy hétig törvényes lesz. 2043-ban egy ember alkotta >>felhő<< jön létre, ami egy évig lefedi az egész Földet.”

Készített egy másik videót is, aminek a címe: „Mikor fog véget érni a Covid?”. A klipben elmondja: “Sokáig nem fog véget érni. A Covid-19 rosszabbodik, majd jobb lesz, egy nap alatt több mint egymillió esetre emelkedik, és a vakcina nem befolyásolja. Végül ugyanolyan lesz, mint az influenza, szezonja lesz, és minden évben megjelenik.”

További figyelmeztetéseit TikTokon találjátok.

@aesthetictimewarper It does not end… #fyp #fypage #timewarper #timetravel #timetraveler #future #fypシ ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Forrás: Mirror

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük