forrás: pinterest
Bulvár

Jared Padelacki utálta magát a sorozatban

Megosztom:

Dean és az óriáshomlok.

Túl kritikus magával

Aki nézte a Gilmore Girls (Szívek Szállodája) c. aranyos sorozatot, azoknak bizonyára beugorhat, hogy Jared Padelacki (39), ebben a sorozatban tűnt fel először, nagyobb nyilvánosság előtt. Dean karakterét játszotta, aki Rory szerelme volt, míg meg nem házasodott. A sorozat most ünnepelte 21 éves évfordulóját, és Jared a Twitteren közzétett bejegyzése alapján, úgy érzi bocsánattal tartozik.

Padelacki még nagyon fiatal volt a sorozat idején, és szerintünk nem is látványosan öregszik, szóval szerencsés génekkel rendelkezik, de ő mégis arról vallott, hogy utálta magát a sorozatban. A színészek (de nem csak ők), általában kritikusak magukkal, a régi képeken és felvételeken. Jared konkrétan bocsánatot kért mindenkitől…ezekért.:

“Bocsánat a fogaimért, és a homlokomért…Még, jó, hogy később belenőttem. Nagyon sajnálom, hogy 21 éven keresztül betörtem a házaitokba és nappalitokba és engem kellett néznetek és hallgatnotok…Remélem megtudtok bocsátani.”

Padelacki azért más sorozatokban is szép sikereket könyvelhetett el, ha nagy mozifilmekben nem is. A Supernaturalben, és a Walkerben is sikerre vitte karakterét, magánéletében pedig boldog, családos ember lett.

Forrás: Twitter

Megosztom: