Forrás: Pinterest
Szórakozás

Finn Wolfhard nem gondolta, hogy megkapja ezt a szerepet

Megosztom:

Akadálynak érezte a Stranger Thingset.

Nem volt biztos magában

Finn Wolfhard nem gondolta, hogy az író/rendező, Jason Reitman Ghostbusters: Afterlife című filmjében szerepelhet majd. A fiatal színész leginkább Mike Wheelerként lehet ismerős a Stranger Things című sorozatból, de szerepelt a 2017-es Azban is. 

Az előbbiben Wolfhard és a barátai Halloweenkor a hagyományos szellemirtó jelmezbe bújnak. Most pedig ismét ezt teszi, ezúttal azonban a legkedveltebb paranormális franchise-ban.

A film nem veszi figyelembe a 2016-os újrakezdést, és közvetlen folytatása lesz Ivan Reitman 1984-es és 1989-es eredeti műveinek. A fiatal színész így nyilatkozott a meghallgatásról:

„Nem gondoltam, hogy engem fognak választani, mert már a Stranger Things-ben szerepeltem ” – mondta Wolfhard. „Egy epizódban viseltem a [Szellemirtók] jelmezt, és azt gondoltam, hogy ez talán rossz irányba viszi Jason-t, de azonnal igent mondtam.”

Ghostbusters: Afterlife filmmel kapcsolatban Jason Reitman elmondta, hogy reméli, sikerült tiszteletben tartani az apja filmjeit, miközben „megnyitják az univerzumot mindenféle történetek számára”. A franchise rajongói sokáig várták az eredeti méltó folytatását, a 2016-os Szellemirtók túlságosan is olcsó utánzatnak tűnt, amiből hiányzik a szív. 

Eredetileg a premier 2020 júliusában lett volna, de a COVID miatt ez is csúszott. Most úgy tűnik, hogy 2021. november 19-én kerül a mozikba.

Forrás: ScreenRant

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük