Egyéb

Napi cukiságmorzsa: A macska és a tehén különleges barátsága

Megosztom:

Imádnivaló páros.

Egymásra is jó hatással vannak

A cuki állatokat mindenki imádja. Szeretünk cuki kutyás, cicás videókat nézni. Általában a macskát a kutyákkal szokták összekapcsolni, pedig sok különleges kapcsolatról lehet hallani egy cica és egy teljesen különböző állat közt. Így, sokszor megdőlnek a sztereotípiák, és a legaranyosabb kapcsolatok az állatok között, olyan fajok közt alakulnak ki, akikről nem is gondolnánk, hogy jóba lehetnének. De a sztereotípiák azért vannak, hogy megdöntsék őket, így azon, hogy egy macska és egy tehén közt különleges lelki kapocs jött létre, nincs is min csodálkozni. 🙂

Egykorúak

Egy indianai farmon ugyanis, Rhys, a macska és Hershey, a tehén, a legjobb barátok lettek. Mindketten 1 évesek és a boci később került csak a farmra, de a cica azonnal barátságosan fogadta. Méretkülönbségeik ellenére sincs a macsekban egy csöppnyi félelemérzet sem, de hát gondoljunk csak Kincsemre a lóra és az ő legjobb barátjára, aki szintén egy cica volt.

Rhys szereti nézni, ahogy Hershey legel, a tehén pedig szereti nyalogatni Rhyst. Valahogy mindig egymás közelében érzik magukat a legjobban. Gondozójuk Sandy szerint, a boci sokkal aktívabb és bátrabb, mióta vele van a macska. Más állatok is élnek a farmon, de ők ketten igazi barátok lettek. Szeretnek együtt aludni is, összeérinteni az orrukat, és Hershey bárhonnan meglátja Rhyst közeledni, mindig elindul felé üdvözölni. Sandy már külön Instagram rajongói oldalt is készített nekik, ahol sok rajongójuk van.

Forrás: Metro

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük