Forrás: Pinterest
Szórakozás

Ilyen szuperképességekkel rendelkeznek az Örökkévalók

Megosztom:

A producer mesélt róluk.

Vigyázat a cikk SPOILEREKET tartalmaz!

Az Örökkévalók film 10 új szuperhőst vezet be a Marvel Univerzumba. Nate Moore producer pedig elárulta az új karakterek szuper erejét.

Az Örökkévalók 7000 éve élnek a Földön. Az ókorban istenként tisztelték őket, de manapság egyszerűen csak figyelnek. De a Deviánsok visszatérése, egy erő, amit régen legyőztek, arra kényszeríti őket, hogy újra harcba szálljanak.

Ikaris

Az első Ikaris (Richard Madden), az Örökkévalók vezetője, aki a repülés erejével és a kozmikus energiák kilövésének képességével rendelkezik. Ő és Sersi központi szereplői lesznek a filmnek.

Ikaris ereje nagyon hasonlít Supermanéhez, de a Marvel nagy erőfeszítéseket tett annak biztosítása érdekében, hogy a kozmikus energia másképp nézzen ki, mint a DC-nél.

Sersi

Sersi valószínűleg a legismertebb az Örökkévalók közül, a csapat egyik tagja, aki bosszúálló lett a képregényekben.

A jelenben Sersi és Sprite Londonban élnek, amikor megjelenik egy új Deviáns; 5000 év telt el azóta, hogy utoljára találkoztak egy ilyen lénnyel, és sok nyugtalanító kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy hol voltak ennyi idő alatt és hogyan fejlődtek. Sersi rendelkezik az anyagátalakítás erejével.

Thena

Moore szerint a Marvel Thenát “a galaxis legjobb harcosának” tartja. Kozmikus energiáját használja fegyverek készítésére. Könnyedén fegyvert cserélhet, tőröket hozva létre, amik kardokká, botokká és kettős kardokká változtat.

Angelina Jolie-tól pedig nem idegenek az akciófilmek, így hát belevetette magát, hogy olyan mozgás- és harcmodort hozzon létre Thena számára, ami teljesen egyedi.

Gilgamesh

Sajnos Moore nem sokat beszélt Gilgamesh karakteréről, akit Ma Dong-Seok alakít, csak megerősítette, hogy ő lesz Thena védelmezője. Tisztán fizikai értelemben ő a legerősebb az Örökkévalók közül – hasznos, ha valakinek az a feladata, hogy a galaxis legnagyobb harcosait összegyűjtse.

Ajak

Gyógyító és spirituális tanácsadó, akinek “közvetlen kommunikációs vonala is van az égiekhez… Ő az orákulum, ő az, akihez tanácsért és útmutatásért fordulnak.”

Phastos

Ő a technoguru. “Beszélhet a gépekhez, kombinálhat különböző technológiákat, hogy új technológiákat hozzon létre, amik váratlanok, és ő a legokosabb Örökkévaló. Bizonyos értelemben a Phastos lesz az emberiség szócsöve is, mert ennek a technológiának egy része segített az emberiség fejlődésében.”

Makkari

„A világegyetem leggyorsabb nője, aki olyan gyors, hogy minden alkalommal, amikor használja az erejét, legyűri a hangsebességet, ami valójában nincs hatással rá, mert süket… Mivel folyamatosan rezeg, állandóan mozog, ő maga is érzékeli a rezgéseket.”

Druig

Irányítani tudja mások elméjét. Amikor megérkeztek a Földre, nagyon lelkes volt, de aztán rájött, hogy az emberek nem bánnak jól egymással, ezért elvonult az Amazonas vidékére, és kialakított egy kommunát.

Sprite

Egy 7000 éves nő, aki egy 12 éves testébe ragadt, és Londonban él.

“[Sprite] illúziókat készít, így a múltban, amikor az emberiségnek nem volt televíziója, rádiója és internete, ő volt a Föld egyik legnagyobb mesemondója, és Istenként dicsérték.”

Kingo

Moore szerint “nagyon szerény, csendes hős volt a múltban”, de a jelenben Bollywood egyik fő sztárjává vált, aki a Bollywoodi Tom Cruise-nak tartja magát. Kozmikus energiarobbanásokat tud létrehozni ujjai hegyéből, az energia összegyűlik az alkarja körül, majd kilő.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: