forrás: pinterest
Egyéb

Kiderült mi okozta Gaby Petito halálát

Megosztom:

3-4 hétig feküdt holtan.

Borzalmas haláleset, ami mindenkit sokkolt

Az eset, ami körbejárta a világsajtót, megrázta a világot, és nagyobb fókuszba helyezte a rejtélyesen eltűnt fehér nőket. Gaby Petito utazóblogger, szeptember 11-én tűnt el, és azóta kiderült, hogy sajnos meghalt. A fiatal lány a vőlegényével,Brian Laundry-val volt egy körúton, ahol dokumentálták az eseményeket és különböző nemzeti parkokból jelentkeztek be. Az utolsó közös bejegyzésük szerint, a páros veszekedett a kocsiban, és a a vőlegénye szerint a lány bántalmazta őt.

Erről egy felvétel is készült, ahol Laundrie még foltokat is mutat a testén, miközben elbagatellizálja a dolgot. Ezután nincs több közös bejegyzésük. Az eset azért is kaphatott ekkora médiafigyelmet, mert egy látszólag átlagos párosról van szó, nincs faji kisebbség, jó körülmények közt éltek és az amerikai átlagréteg megtestesítői voltak. Mégis gyilkosság történt.

Hosszú nyomozás után, Gaby holttestét szeptember 20-án megtalálták, és most jött ki a jelentés, hogy a lányt megfojtották. Vőlegénye azóta sem került elő, nem vallott a gyilkosságról, de árulkodó jel lehet, hogy a haláleset óta már használta Petito bankkártyáját. A rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit.

Egy újabb családon belüli erőszak…Nyugodjék békében a lány.

Forrás: BBC

Megosztom: