Forrás: Daily Star
Színes

Titokban a padlásán lakott egy férfi

Megosztom:

Halálra rémisztette a nőt.

A mászkálásra lett figyelmes

Egy nő leírta azt a félelmetes pillanatot, amikor először vette észre, hogy egy férfi titokban a padlásán lakik.

Amber Dawn elmondta a The Guardiannek, hogy 1995-ben, 20 éves korában, az Egyesült Államok washingtoni államának egyik mezőgazdasági városába költözött, hogy testvére és családja közelében legyen.

Az első este lépteket hallott a feje fölött, de a szobája a legfelső emeleten volt. A hónapok során furcsa eseményeket is észre vett, például eltűnő ételeket és italokat, valamint a nyitva hagyott ajtókat zárva, és fordítva.

Amber leírta ezeket a furcsa eseményeket a bátyjának, akinek kulcsa volt, feltételezve, hogy ő jár be hozzá. Majd mikor továbbra is hallotta a lépteket, megkérdezte a főbérlőjét, hogy lehet-e valaki a padláson, de ő elhárította az aggodalmait, azt sugallva, hogy mókusok vagy mosómedve lehet.

Amber hamarosan kapott egy kiskutyát, akit a fürdőszobában tartott, amíg szobatisztaságra oktatta. Egy nap, amíg a munkában volt a kölyök a mosdókagylóba került, de egymaga nem mászhatott olyan magasra.

Később fürdés közben észrevette, hogy a padlás ajtaja résnyire nyitva van. „Hirtelen minden lelassult. Ami körülbelül 30 másodpercig tartott, öt percnek tűnt. Minden puzzle-darab a helyére került: a léptek, az étel, a kiskutya – valaki a lakásomban volt.”

Amber feltételezte, hogy biztos férfi, mert elég magasnak kellett lennie ahhoz, hogy létra nélkül feljusson a padlásra. Kényszerítette magát, hogy nyugodt maradjon, felkapta a köntösét, kiment a konyhába, kalapácsot vett magához, és felhívta a testvérét. A sógornője azt mondta neki, hogy menjen ki, és hogy úton van.

Három perc múlva megérkezett, majd hívták a rendőrséget. A rendőrök nem találtak senkit padláson, de hálózsákot, ételt és könyvet igen.

Amber másnap közölte a főbérlővel, hogy elköltözik, a férfit viszont azóta se találták meg.

Forrás: Daily Star

Megosztom: