forrás: pinterest
Bulvár

Sztárok akik civilekhez mentek és az idő bebizonyította, hogy jól tették

Megosztom:

Tartós és boldog házasságban élnek.

Nem minden a csillogás

Hollywoodban nehezen jön össze egy igazán tartós párkapcsolat, pláne évtizedekig tartó házasság. A sztárok általában jobban szeretnek más sztárokkal összejönni, mondván, jobban megértik egymást. De lehet mégsem ez a tartós házasság receptje?! Az alábbi hírességek ugyanis egytől-egyig civilekkel jöttek össze és élnek boldog házasságban azóta is!

Ariana Grande

Ariana ugyan kicsit kakukktojás a listán, mert még friss feleség, de nagyon úgy néz ki, hogy férjével tényleg egymásra találtak. Dalton Gomez volt a csaj ingatlanosa amikor házat keresett, ám nem csak az eladó ház tetszett meg az énekesnőnek, hanem a helyes ügynöksrác is.

Matt Damon

Matt Damon házassága akár egy tündérmese is lehetne, a szegény pincérlányról és a híres filmsztárról. Felesége, Luciana Barroso ugyanis pincérnőként dolgozott egy bárban amikor megismerkedett jövendőbeli férjével, szerelmük pedig állításuk szerint szerelem volt első látásra.

George Clooney

A korábbi örök agglegény, egy ügyvédnőt vett feleségül. Amal Alamuddin magabiztosságával azonnal rabul ejtette George szívét és még házasságra is adta a fejét.

Ed Sheeran

Az angol énekes gimis szerelmével Cherry Seabornnal kötötte össze életét, akivel egy közös ismerősük hozta őket össze. Azóta már szülőként is helyt állnak.

Patrick Dempsey

A sármos színész, három évig a fodrásznő Jillian Fink kuncsaftja volt, majd a férje lett.

Meryl Streep

Meryl Streep egy szobrásszal kötötte össze az életét, és ez már 1978 óta így van. Kezdetben csak barátok voltak, aztán fellángoltak az érzelmek.

Forrás: Buzzfeed

Megosztom: