forrás: pinterest
Bulvár

A színészlegenda nyugdíjba vonul?

Megosztom:

Máig aktív.

Forgatókönyveket is ír

Bizonyára sokan meglepődtök, de a 88 éves Michael Caine hivatalosan még nem vonult nyugdíjba. Eddig. A veterán színész ugyanis így nyilatkozott erről:

” Nem sok forgatókönyv van amiben egy 88 éves öregemberé a főszerep, tudják. Már korábban is mehettem volna nyugdíjba, de valahogy mindig megtaláltak… Amióta élek, reggel 6-kor kelek és már szeretném az ébresztőórámat agyoncsapni.”

Caine számára az lesz az utolsó film, amin most dolgozik (Best Sellers) , de utána tényleg visszavonul. Mindezt a színész a BBC rádiójában árulta el. Caine kora miatt már egészségügyi problémákkal is küzd, ami miatt már nehezebben jár és sajnos fáj a gerince. Viszont, a színésznek volt egy másik kijelentése is, miszerint 2 másik project is képben van még neki, sőt jelenleg forgatókönyvírással foglalkozik főállásban, így pontosan nem tudni, hogy valóban nem láthatjuk-e többet őt a filmvásznon. Mindenesetre, azt sem bánta meg, hogy korábban nem döntött a visszavonulás mellett, mert akkor nem játszhatott volna el ikonikus szerepeket idősként.

Forrás: Variety

Megosztom: