forrás: pinterest
Színes

Rejtélyes tragédia nyomában

Megosztom:

Családi haláleset történt.

Csak találgatni lehet, mi történhetett

Családi tragédia történt Albániában. Egy orosz család lett az áldozat, de olyan hirtelen körülmények között, hogy minden hatóságot bevontak a nyomozásba, amit csak lehetséges.

A 4 tagú orosz család Albániába érkezett, egy 5 csillagos The Gloria Palace nevű hotelbe pihenni. Nagyjából egy órája lehettek a hotelben, amikor is szaunázni indultak és közvetlen előtte kérték a személyzetet, hogy hozzanak nekik italokat és gyümölcsöket. A pincér aki vitte a megrendelést nekik, többször szólongatta a családot, hogy meghozta az ételt, de nem érkezett válasz. Mikor benyitott a szaunába, borzalmas látvány fogadta. A család összes tagja halott volt.

Azonnal lezárták a hotelt, kikérdezték a személyzetet, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz, mi történhetett. A család, a jelek szerint, megfulladt. A legnagyobb esély arra van, hogy meghibásodhatott a szauna szellőző rendszere, de a kivizsgálás eddig nem vezetett pontos eredményre. Egyelőre az idegenkezűség sem kizárt még. Albániában a turizmus az egyik legfőbb bevételi forrás, így ez a hír, mont nagyon nem tett jót a helynek.

Forrás: Metro

Megosztom: