Bulvár

A színésznő keresi a jó orgazmus kulcsát

Megosztom:

Hiperérzékeny vibrátort dobott piacra.

Gwyneth Paltrow a szexguru?

Gwyneth Paltrow (49) mostanában profilt váltott. A filmek világát most kicsit hátra hagyta és nem a filmezésben arat sikereket, hanem egy egészen más világban lett üzletasszony. Mégpedig nagyon sikeres üzletasszony! Mikor megalapította Goop nevű márkáját, talán még maga sem gondolta, hogy miről is fog ez az egész szólni, de a színésznő a jelek szerint megtalálta a hangját. Egyre több szexuális segédeszközt és más testiséggel kapcsolatos terméket dobnak piacra a márkával és ezek rekordgyorsasággal el is kelnek a piacon.  

Óriási kereslet van rá

Gwyneth cége árul vibrátort, női ajzószert, testápoló olajat, rúzst, hüvely illatú gyertyát és ki tudja mi van még tervben. A legújabb vibrátor gyártmányuk olyan sikernek örvend, hogy már előrendelésben elfogyott az összes. Külső és belső stimulációt is ad és a testünk hőmérsékletére melegszik, ezáltal még nagyobb örömet nyújt. Gwyneth márkája hamarosan saját dokumentumfilmet is kap a Netflixen (Sex Love and Goop néven) ,ami október 21-től lesz látható, ahol mások bevonásával keresik az együttlétek élvezetének titkait. A női étrendkiegészítő viagra pedig, a DTF nevet viseli, ami röviden a “Bármikor készen állok rá” rövidítése, és a színésznő nagyon büszek erre a termékére is.

 A márka oldala már 1,7 millió követőnél jár, és többek közt, Selma Blair, Jodie Comer és Jennifer Garner is a rajongók közt van.

Forrás: Instagram

Megosztom: