Bulvár

Alec Baldwin nagyon durva ügybe keveredett

Megosztom:

Sokkott kapott az egész stáb.

Soha nem tudja feldolgozni

Aznap, amikor Alec Baldwin (63) felkelt reggel, a legvadabb rémálmában sem gondolt szerintünk arra, ami megtörtént vele. A színész gyilkossági ügybe keveredett. És ez sajnos nem egy szerep.

Október 21-én történt az eset. Alec elsütött egy kellékfegyvert a Rust c. western forgatásán, amivel a rendezőt, Joel Souzát, súlyosan megsebesítette, az operatőr Halina Hutchins (42), pedig olyan súlyos sérüléseket szerzett a golyótól, hogy sajnos belehalt a sérülésébe a kórházba menet. Baldwin véletlen lőtte el a pisztolyt, nem tudta, hogy van benne töltény.

A borzalmas baleset körülményeit azóta is vizsgálják, a forgatással leálltak. Állítólag az új-mexikói kellékesek nem fordítottak kellő figyelmet a kellékekre, és senki nem ellenőrizte, hogy a kellékfegyver megvan-e töltve éles tölténnyel. Az eset után Alec Baldwin sokkot kapott és teljesen összeomlott, és azóta sem nyilatkozott a balesetről, a film többi stábtagja pedig legmélyebb gyászát fejezte ki az elhunyt nő családja felé.

Update: az elmúlt pár órában Alec Baldwin nyilatkozatot adott ki a balesettel kapcsolatosan, amiben ezt írta:

“El nem tudom mondani mennyire nyomaszt ez az egész és elmondhatatlanul sajnálom. Sosem fogom tudni ezt feldolgozni. Együttműködök a rendőrséggel, és ki kell derülie annak, hogy ki a felelős azért, hogy a pisztoly elsülhetett élesben. Felvettem a kapcsolatot Halina férjével is, és az egész család felé támogatást nyújtok ha kell. Teljesen összetört a szívem, és nagyon sajnálom.”

Forrás: Just Jared

Megosztom: